Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Theatre District - New York

Theatre DistrictVest for 5th Avenue ligger Theater District og Times Square. Tidligere var området fylt av halvsnuskete strippeklubber og puber, men det har fått en voldsom revitalisering de siste tiårene. Mange av de gamle teatrene har blitt pusset opp, og lysene på Times Square og de enorme neonskiltene tiltrekker seg turister fra hele verden. Her er den berømte Times Building der ballen faller på nyttårsaften, og MTV Studios er åpent for publikum. Dersom du har barn kan du besøke verdens største lekebutikk, Toys R US, eller besøke Intrepid Sea-Air-Space Museum.

De fleste av de store og kjente Broadway-teatrene ligger i nærheten av Times Square, vest for Broadway. Enda noen kvartaler mot vest finner du Restaurant Row, der flere av byens beste restauranter er samlet. Mange av disse har hyggelige priser, og det er vanlig å gå ut og spise her før eller etter et Broadway-show.

På 42. gate ligger det verdenskjente voksmuseumet Madame Tussauds, og rundt 57. gate ligger Carnegie Hall, som visstnok skal ha verdens beste akustikk.

Rockefeller Center ligger mellom 46. og 50. gate, fra Sixth Avenue til Fifth. I julen kan du gå på skøyter under det enorme juletreet. NBC Studios holder til her, du kan besøke stedet og være publikummer på Saturday Night Live, Late Night with Conan O'Brien. The Today Show spilles også inn her. Radio City Music Hall ligger i nærheten, og er du her i julen kan du kanskje få med deg det kjente juleshowet.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy