Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Carnegie Hall - New York

Carnegie HallPå åpningskvelden for dette kjente konsertstedet var det Tchaikovsky som ledet an, og New Yorks elite stod i kø for å komme inn. Carnegie Hall ble raskt et internasjonalt Mekka for klassisk musikk, og tiltrakk seg de største navnene, fra Bernstein til Toscanini.

I dag, mer enn hundre år senere, blir scenen delt av internasjonale klassiske utøvere i toppklasse, og moderne popartister. The Beatles, Bob Dylan, Frank Zappa og og Frank Sinatra er eksempler på artister som har hatt konserter her. Mange musikere hevder at Carnegie Hall har den beste akustikken i verden.

Carnegie Hall har fire forskjellige saler, og Isaac Stern-auditoriumet er den største. Å spille her er noe mange klassiske artister drømmer om!

Addresse: 154 West 57th Street, Seventh Avenue
Telefon: +1 212 247 7800
Nettside: http://www.carnegiehall.org/
Nærmeste metrostopp: N, R på 57. gatet
Nabolag: Midtown

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy