Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Financial District - New York

Financial DistrictNew Yorks finansielle sentrum kalles Financial District, og her finner du både Wall Street og New York-børsen.

Wall Street er hjertet av det finansielle distriktet, som ligger i Lower Manhattan (Downtown). Besøk nasjonalmonumentet Federal Hall for å få en bit av tidlig amerikansk historie. George Washington ble president her. Dette ligger like over gaten for New York-børsen. Etter 11. september har gruppeomvisninger ikke lenger blitt avholdt her, men bygningen er fascinerende nok fra utsiden til å gjøre det verd å se den. I området finner du også New York Federal Reserve Bank.

I enden av Wall Street ligger den historiske kirken Trinity Church, som ble bygget i 1840-årene. Dette er et godt eksempel på gotisk arkitektur. Mange velstående og kjente newyorkere er gravlagt i gravlunden til kirken. Kirken var svært nær ved å bli ødelagt etter at World Trade Center kollapset.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy