Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Chelsea - New York

Chelsea, område like nedenfor den vestlige delen av Midtown, huser mange kunstnere som flyktet fra de høye husleiene og boligprisene i SoHo. Chelsea er først og fremst et boligområde, men du finner også mange kunstgallerier og restauranter her.

Chelsea Hotel

Chelsea HotelNabolaget er kanskje mest kjent for sitt legendariske hotell, Chelsea Hotel, som har huset mange kjente personligheter gjennom tidene. Mark Twain, Tenessee William og Bob Dylan, for å nevne noen. Sid Vicious fra Sex Pistols endte sitt liv sammen med kjæresten på dette hotellet.

Chelsea Piers

Dette er et digert sportskompleks og handleområde på vestsiden av Chelsea. Her er det muligheter for aktiviteter som skøyter, klatring, innendørs golf, bowling og barnelek, og du finner også et treningssenter og et spa. Hudson River Park ligger like ved, og parken går fra 59. gate, gjennom Chelsea og hele veien ned til Battery, og dette er en fin plass å sykle eller å gå dersom du feks ønsker å spasere litt før du skal besøke Frihetsgudinnen.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy