Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Bloomingdales - New York

Bloomingdale's på 59. gate er en av New Yorks mest berømte kjøpesentre, og holder søndagsåpent. De ansatte er språkkyndige. Her finner du alt fra undertøy til husholdningsartikler, barneklær og møbler. Bloomingdale's er en viktig del av New Yorks identitet.

Webside: http://www.bloomingdales.com/

Adresse og telefon

1000 Third Avenue at 59th Street

Telefon (212) 705-2000

Subway

4, 5, 6, N, eller R til 59th Street

Kart

Kart Bloomingdale's

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy