Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Wall Street - New York

Wall StreetWall Street er en av finansgatene nederst på Manhattan, den går fra Broadway til South Street ved East River gjennom det historiske sentrum i Financial District. Wall Street var det første permanente hjemmet til New York Stock Exchange, og etterhvert ble navnet Wall Street ensbetydende med børsmiljøet og nabolaget her.

Flere av USAs største børsnoterte bedrifter har sine hovedkvarterer i dette nabolaget, feks NYSE, NASDAQ, AMEX, NYMEX og NYBOT. En del har imidlertid flyttet sine lokaler lenger opp på Manhattan, og til andre deler av byen eller ut i distriktene (Long Island, New Jersey, Connecticut, Westchster County etc).

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy