Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Times Square - New York

Times SquareTimes Square ligger like nord for 42. gate, og har lenge vært ensbetydende med teater- og natteliv og all spenningen og glamouren som New York kan tilby. Broadway-showene er blant byens mest populære og tradisjonsrike opplevelser - området har mer en 50 forskjellige teatre, rundt 30 hoteller og et utall av kinoer, butikker, restauranter og barer.

Området er kjent som "Crossroads of the World", og blir belyst av neonskilt og gigantiske tv-skjermer. Times Square vibrerer konstant, og det er en ideell plass å oppleve atmosfæren og folkelivet i New Yorks travle gater. Mer enn 30 millioner turister kommer hit hvert år, og den voldsomme trafikken av biler og mennesker gjør Times Square til byens travleste kryss.

Nyttårsfeiringen på Times Square kjenner vi godt til her hjemme - NRK har vært flinke til å dekke begivenheten.  Mer enn en halv million mennesker pleier å samle seg her på nyttårsaften.

Webcam Live:
http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy