Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Rockefeller Center - New York

Rockefeller CenterRockefeller Center, kjent som "byen i byen" ("City in the city") er et unikt eksempel på byplanlegging. Alle bygningene er bygget i Art Deco-stil, og er knyttet til hverandre via ganger under bakken, the Catacombs (katakombene). Likevel er komplekset godt integrert i byen, spesielt rundt Fifth Avenue. På 60- og 70-tallet ble Rockefeller Center utvidet med 5 nye bygg langs Sixth Avenue.

Senteret ble bygget under den økonomiske depresjonen i USA, som startet med børskrakket i 1929. Tusenvis av newyorkere var sikret arbeid i disse vanskelige tidene, og bygget ble et symbol på New Yorks storhet og sukess, til tross for at man møter motgang..

Bygningene skulle egentlig huse en ny opera, men dette prosjektet ble avlyst på grunn av børskrakket. Dermed fikk John D. Rockefeller Jr ideen om å lage et bygningskompleks for de nye radio- og tv-selskapene som hadde begynt å vokse fram. Radio City var født.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy