Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Radio City Music Hall - New York

Radio City Music HallTil tross for det store børskrakket i 1929, bestemte John D. Rockefeller seg samme år for å bygge et stort kompleks av hus midt i New York. 

Rockefeller investerte over 90 millioner dollar i dette, som fikk navnet Rockefeller Center.. Han inngikk et samarbeid med Radio Corporation of America, som drev stasjonene NBC og RKO, som gjorde det bra til tross for de dårlige tidene. S.L. "Roxy" Rothafel ble også hyret inn, og sammen bygde de et teater som ikke lignet på noe annet.

Med sine 6000 sitteplasser var dette den største scenen i hele verden da teateret åpnet i 1932.

Teateret ble reist i "Radio City"-delen av Rockefeller Center-komplekset, og det fikk navnet Radio City Music Hall, som skulle bli svært suksessrikt. Her fikk man kvalitetsunderholdning til vanlige priser. Mer enn 300 millioner mennesker har kommet hit for å se revyer, filmer og delta på arrangementer.

Denne scenen ble så populær at den på folkemunne ble kjent som "Showplace of the Nation", og i en periode var dette den mest besøkte turistattraksjonen i byen.

Adresse: 1260 Avenue of the Americas, Sixth Avenue / 50th Street. (212) 307-7171

Radio City Music Hall - Anbefalte lenker

www.radiocity.com - Offisielle websider

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy