Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Flat Iron Building - New York

Flatiron BuildingFlatiron Building er ikke så kjent som mange av de andre severdighetene i New York, men det kan være greit å vite om den - dette skal være verdens første skyskraper.

Huset er en av newyorkernes favoritter, kanskje fordi den symboliserer så mye av hvordan innbyggerne ser på seg selv: Anti-autoritær, fryktløs, sofistikert og interessant.

Det mest interessante er den triangulære formen: En smal baug som ploger seg opp handlegatene, slik som en skute ploger seg gjennom bølgene.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy