Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Empire State Building - New York

Empire State BuildingDenne berømte skyskraperen er 444 meter høy og ble bygget i 1931 i Art Deco-stil, med 185 tusen kvadratmeter kontorareal og et observasjonstårn i 102. etasje.

Det tok mer enn et år å reise bygget, inkludert søndager og helligdager, og totalt ble det brukt 7 millioner arbeidstimer. Totalt kostet det mer enn 40 millioner dollar, og prisen ble nesten doblet pga den økonomiske depresjonen på slutten av 1920-tallet. Observasjonsområdet er åpent 365 dager i året fram til midnatt. Gå til 34. gate på 5th avenue. Ta med kamera :)

Se bilder av bygningen på Google Maps.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy