Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Chrysler Building - New York

Chrysler BuildingChrysler-bygningen er en Art Deco-skyskraper som ligger på østsiden av Manhattan, i krysset mellom 42. gate og Lexington Avenue. Bygningen er 319 meter høy og var i en liten periode verdens høyeste bygning, før denne rekorden ble tatt av Empire State Building i 1931. Den er imidlertid fortsatt verdens høyeste murstensbygning.

Etter ødeleggelsen av World Trade Center er Chrysler-bygningen igjen blitt New Yorks nest største bygning. Mange arkitekter mener at dette er byens flotteste bygning.

Se bilder av bygningen på Google Maps.

Her er en god artikkel om bygningen, fra Gruffs Bloggy Thing.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy