Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Central Park - New York

Central ParkCentral Park er en stor, offentlig bypark som ligger midt på Manhattan. Hvert år besøker rundt 25 millioner turister og innbyggere parken, noe som gjør den til USAs mest besøkte park. Den er også sannsynligvis verdens mest kjente park, siden den nevnes eller vises i så mange filmer og tv-show. Parken drives av en ideell organisasjon, i samarbeid med byens myndigheter. Parken ligger mellom Upper East Side og Upper West Side, nedenfor Harlem og ovenfor Midtown.

Parken ble utformet av landskapsarkitekten Frederick Law Olmsted og arkitekten Calvert Vaux, og har vært et nasjonalhistorisk offisielt landemerke siden 1963. Nesten ingen deler av parken har original vegetasjon.

Central Park er en grønn oase midt i New York, og består av over 800 mål med grøntområder, lekeplasser, veier og åpne plasser. Parken er et flott sted å besøke dersom du ønsker å ta et avbrekk fra den travle byen. Mange bruker parken til jogging, sykling, rulleskøyter og andre aktiviteter.

  • The Dairy (informasjon)
  • Tavern on the Green Restaurant
  • Central Park Zoo
  • Central Park Conservatory Garden
  • Utendørs amfiteater
  • Belvedere Castle (steinslott)
  • Water Conservatory
  • Wildlife Center

Strawberry Fields

Få med deg dette minnemerket som er laget til ære for John Lennon. Dette er et område formet som en tåre, og ligger i sør-delen av parken. Ordet IMAGINE er skrevet i mosaikk, og disse flisene var en gave fra Napoli, og har opprinnelse fra Pompeii.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy