Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Upper West Side - New York

Upper West SideUpper West Side er et nabolag på Manhattan som ligger mellom Central Park og Hudson River, ovenfor 59. gate. Som Upper East Side er Upper West Side primært et bolig- og shoppingområde, og mange av de som bor her arbeider i mer kommersielle områder i Midtown og Downtown på Manhattan.

Nabolaget er tradisjonelt kjent for å være hjemmet til New Yorks liberale kulturpersonligheter, i motsetning til Upper West Side som tradisjonelt har vært mer konservativt og preget av forretningsmenn. Nabolaget er ganske fjongt, og inntektene til de som bor her er vanligvis langt over gjennomsnittet i byen.

Kjente bedrifter som har kontorer her er blant annet ABS, Time Warner og Central Savings Bank. Av attraksjoner kan vi nevne American Museum of Natural History, Lincoln Center og Children's Museum of Manhattan.

Restauranter og cafeer: Besøk Candle Bar, Citarella, Fine & Schapiro, Gray's Papaya, Cafe Con Leche og Cafe Lalo.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy