Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Lower East Side - New York

Lower East Side GrafittiMange av de første immigrantene bosatte seg i den nedre østlige delen av Manhattan. Her kan du spasere langs den gamle Orchard Street, der de første jødiske innvandrerne etablerte New Yorks skredderindustri. Selv om det i dag er mange forskjellige etniske grupper som bor i området, har stedet fortsatt en historisk sjarm.

Tenement Museum gjenskaper leveforholdene til de første innvandrerne. Få også med deg Williamsburg-broen, som går over til Brooklyn. Du finner mange trendye barer, restauranter og butikker rundt Allen Street. På søndager bør du få med deg utendørsmarkedene i Orchard Street.

Noen få kvartaler unna ligger Chinatown og Little Italy. Så om du ikke har besøkt disse nabolagene anbefaler vi at du gjør det i samme slengen.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy