Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

TriBeCa - New York

TRIangle BElow CAnal street.

TribecaTribeca er et veldig trendy boligområde i New York. Mange av kunstnerne som flyktet fra SoHo for å slippe de høye boligkostnadene endte opp her. Nabolaget har mange av byens kunstgallerier, samt mange gode restauranter, butikker og barer.

Området ligger like ved SoHo, og har mye av den samme, storstilte "cast iron"-arkitekturen. Spaser ned langs Harrison Street og du vil finne mange flotte, historiske bygårder. I nærheten er det også en fin liten park, Washington Market Park.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy