Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Battery Park - New York

Battery ParkBattery Park ligger på enden av Manhattan langs Hudson-elva - nederst til venstre - og er en av New Yorks eldste åpne plasser. Nabolaget omtales ofte som Battery Park (City), etter den store grønne parken som ligger her. Du befinner deg Downtown på Manhattan, ikke langt fra Financial District. Hollenderne ankom hit i 1623. Det første "batteriet" av kanoner ble reist her for å beskytte New Amsterdam.

Castle Clinton

Castle Clinton ble reist til ære for DeWitt Clinton, borgermester av New York City. Til tross for at slottet var fullt bevæpnet og hadde flere soldater, ble det aldri løst skudd herfra mot fienden. Senere ble Castle Garden omgjort til et underholdningssenter, og ble brukt til operahus, akvarium og mottak av mer enn 8 millioner immigranter. I 1946 ble Castle Clinton et amerikansk nasjonalmonument. I dag fungerer det som billettutsalg for besøkende til Frihetsgudinnen og Ellis Island-fergene.

Ellis Island

Ellis Island fungerte som immigrasjonssenter for USA mellom 1892 og 1954. Det er nå et museum dedikert til immigrasjonens historie og den viktige rollen denne øya hadde i løpet av masseinnvandringen på slutten av 1800-tallet og i begynnelsen av 1900-tallet. Mer om Ellis Island.

Frihetsgudinnen

Frihetsgudinnen var en gave fra Frankrike i 1886, og er en av byens mest berømte landemerker. Dette er gjerne den severdigheten man få med seg som New York-turist.

Det er den samme fergen som går både til Frihetsgudinnen og til Ellis Island. Sikkerheten er rimelig streng, så vær forberedt på å stå en stund i kø for å komme ombord i fergen. Mer om Frihetsgudinnen.

Jøder, skyskrapere og indianere

I Battery Park-området ligger også museumet for jødisk historie (Museum of Jewish Heritage), et monument for Holocaust-ofrene. Like ved ligger Skyskraper-musèet, og i nærheten av Customs House ligger Museum of the American Indian.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy