Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

East Village - New York

East VillageEast Village ble berømt fra musikalen "Rent". Dette området var en gang hjemmet til de velstående familiene Astors og Vanderbuilts, og ble senere en smeltedigel for tidlige immigranter.

Det er en stor befolkning av ukrainere her, som nå bor i et området som har fått det naturlige navnet Little Ukraine. Du finner mange etninske restauranter i East Village, og mange har svært hyggelige priser. Et tips: Little India på 6. gate.

Severdigheter i East Village

  • The Great Hall
  • The Public Theater
  • St. Marks-in-the Bowery Church
  • Tompkins Square Park
  • Old Merchant House

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy