Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Chinatown - New York

ChinatownChinatown er et av de mest kjente og største etniske nabolagene i New York, og er USAs største "kinaby". Det er faktisk den største konsentrasjonen av kinerese på den vestlige siden av jorda. De fleste kineserne i New York bor her, men det er også flere andre asiatiske nasjonaliteter her.

The tourists flock to Chinatown for good food and cheap knock offs of anything such as T-shirts, belts, perfume, Louis Vuitton handbags, watches, and jewelry. Everything is fake in Chinatown. I'm starting to suspect that the Chinese people there aren't really Chinese.
-Tao of Pauly

Dette er en fargerik og vibrerende del av byen, og bydelen er en severdighet i seg selv. Mange butikker har gode tilbud på klær og skinn. Dersom du spaserer ned Canal Street kan du gjøre gode kjøp på de åpne markedene. Frukt og fisk finnes i store mengder her. De fleste av de kinesiske restaurantene finnes i nærheten av Mott Street, og det er bokstavelig talt hundrevis av dem.

Dersom du trenger et avbrekk fra gatenes støy kan du slappe av i Columbus-parken, eller se buddisttempelet på Mott Street, som har en samling på mer enn 100 Buddhaer.

Chinatown - Anbefalte lenker

A Journey Through Chinatown - Fin side om Chinatown av R.K. Chin.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy