Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Little Italy - New York

Little ItalyLittle Italy omgis av Chinatown på tre kanter. Dette er det italienske nabolaget i New York. Little Italy skrumper sakte inn etterhvert som den voksende Chinatown spiser seg innover. I dage er det mindre enn fem tusen italienere som bor i Little Italy, mens hundretusener bor i andre bydeler som The Bronx og Brooklyn.

I Mulberry Street og Grand Street finner du flere gode restauranter og bakerier.

Om høsten er Little Italy vert for "The Feasty of San Gennaro", en festival som begynner i midten av september og varer i 9 dager. Dansing, drikking alle typer italiensk mat preger festivalen. Dersom du er i New York på denne tiden av året bør du ikke gå glipp av denne feiringen!

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy