Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Greenwich Village - New York

Greenwich VillageGreenwich Village (uttales "grenitsj") er først og fremst kjent for sin bohemske livsstil, og har tradisjonelt vært bebodd og preget av forfattere, kunstnere og musikere. Nabolaget ligger mellom Houston Street (lær deg uttalen først som sist: "håstn" og ikke "justn") og 14th Street.

Her har man ikke lenger det ryddige rutenettet av gater og avenyer som finnes ellers på Manhattan. Du bør derfor ta med deg et godt kart slik at du ikke går deg bort.

The Village er et sjarmerende område, med masser av cafèer, jazzklubber, barer, små teatre og mange restauranter.

Dette er også et fint område å besøke om kvelden, enten for å gå ut og drikke seg full, eller bare gå rundt og kikke på folk. I løpet av de senere årene har the Village blitt et populært tilholdssted for enkelte jetsettere fra Hollywood, så hold øynene åpne og kanskje du ser en kjendis :). Gå omkring i Bleecker Street og utforsk! Sannsynligheten er stor for at du vil kose deg her.

Få også med deg Washington Square Park, et populært tilholdssted for NYU-studenter, backpackere og andre, både turister og innbyggere.

Greenwich Village - Anbefalte lenker

The Village i legoformat

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy