Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

SoHo - New York

Grafitti lastebilSOuth of HOuston Street

Gå til Canal Street mellom Sixth Avenue og Lafayette, og du befinner deg midt i det elegante nabolaget SoHo. En gang var dette et området fylt av fabrikker og varehus. På 50- og 60-tallet strømmet kunstnere til området på grunn av rimelige loftsleiligheter. Boligprisene har steget enormt her de siste tiårene, og mange av kunstnerne og deres gallerier har flyttet til Tribeca og andre bydeler.

Som Tribeca er området kjent for sin Cast Iron-arkitektur, høydepunktene finner du i Green Street. Mange av de falleferdige bygårdene er nå restaurert. På 1970-tallet fikk området status som landemerke. Nabolaget er i dag veldig trendy, med mange butikker, barer, restauranter og boutiquer. Det er et veldig bra sted å besøke både for vindusshopping på dagtid, eller uteliv om kvelden.

Noen av severdighetene i SoHo er Guggenheim Museum SoHo, lillebroren til det "skikkelige" Guggenheim-musèet som ligger Uptown. Besøk også The Museum of African Art og New York City Fire Museum, som har et bra utvalg av brannslukkingsutstyr og -motorer.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy