Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Queens - New York

Queens grafittiGå ikke glipp av Queens! Dette er New Yorks største bydel, og du kommer deg enkelt hit med T-bane eller taxi fra Manhattan. Er det første gang du besøker Queens anbefaler vi at første stopp er nabolaget Astoria, der du har et kjempetilbud på restauranter og butikker, samt vil du ikke være eneste turisten i gaten her. Astoria er en av bydelene som ligger nærmest Manhattan, dvs at den ligger helt nordvest i Queens.

Queens har så mange forskjellige folkeslag at bydelen er en verden i miniatyr.

Grafittiikunstnerne på bildet dekorerer en gammel bygård etter avtale med myndighetene i byen. Dette er et av de få stedene i New York der grafitti er akseptert.

Restauranter i Queens

Dersom du kommer til Queens for å spise, bør du være forberedt på at maten ofte er sterk. Dette er nemlig bydelen der sørasiaterne og søramerikanerne ruler, og de er som kjent glad i mat som river i halsen, mat som ikke alltid er direkte turistvennlig. Du vil finne mat fra Hong Kong, Tibet, Indonesia, Peru og Argentina.

Astoria tilbyr storartet gresk og tsjekkisk mat, og har dessuten noen av de hippeste barene og dinerne i Queens. Finn kinoen i Astoria, og du er midt i smørøyet.  Kabab Cafe i Steinway Street er en populær egyptisk caf`è. Mombar Egyptian Restaurant er en institusjon i Astoria. Husk adressen 25-22 Steinway Street - stedet er ikke skiltet. .

Bohemian Hall and Beer Garden bør definitivt avlegges et besøk dersom du er i byen på sommerstid. Dette er en tsjekkisk ølhall der store mengder ølelskere samles for å drikke, spise og ha det gøy. Matserveringen foregår fram til midnatt. I løpet av året er det også flere underholdningsarrangementer her, så sjekk ut websiden deres.

Tokyo 1 ligger på 3105 24th Avenue (nært 31st street), dette er en japansk restaurant som har god og billig sushi.  Los Amigos er en meksikansk restaurant like nedenfor Ditmars Avenue, på 31. gate. Her får du billig og god mat og drikke.

Nabolag i Queens

Astoria er kjent for sin store greske befolkning. Her bor også mange latinamerikanere og europeere. Mange trendy restauranter og butikker ligger i Astoria, som Steinway Street. Dette nabolaget er et populært shoppingdistrikt, og du kan finne svært billige klær i Steinway Street.

Corona har et stort Latino-nabolag med mye etnisk mat.

Elmhurst er kjent for alle latinamerikanerne og asiaterne som bor her. Svært gode restauranter som Georgia Diner ligger her. Queens Center Mall ligger også i Elmhurst.

Flushing er New Yorks største Chinatown, og mange mener at den er mer autentisk enn den mye mer kjente Chinatown på Manhattan. Her finner du mange fremragende kinesiske supermarkeder og mindre butikker.

Jackson Heights er et stort sørasiatisk nabolag med spesielt mange indiske restauranter, grønnsakshandlere og butikker. Bollywood-kinoen her bør besøkes!

Queens nabolag

Utrygge nabolag i Queens

denne VirtualTourist-siden tipses det om at man bør holde seg unna følgende gater og nabolag:

  • Queensbridge Projects
  • Ravenswood Projects
  • Astoria Projects
  • Jamaica
  • Hollis
  • St. Albans
  • Cambria Heights
  • East Elmhurst

Queens - Anbefalte lenker

VirtualTourist.com

Bohemian Hall & Beer Garden

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy