Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Harlem - New York

HarlemHarlem er New Yorks svarte nabolag, og området er rikt på afrikansk-amerikansk historie. Harlem har gått gjennom en revitalisering i de siste 10 årene. Tidligere president Bill Clinton ga oppmerksomhet til området da han åpnet sine kontorer her.

Besøk Museo del Barrio, et museum som fokuserer på latinamerikansk kunst. Det kjente Apollo-teateret har mange kjente skuespillere og annen underholdning.

Sjekk også ut St. Nicholas Historical District og kirken Black Church Abyssinian Baptist, som er byens eldste i sitt slag. Studio Museum er også verdt et besøk.

Når det gjelder kriminalitet så er det enkelte området du ikke bør besøke. Feks på denne siden anbefaler skribenten at man holder seg unna East Harlem. Husk imidlertid at Harlem har blitt et mye tryggere nabolag de siste 10-15 årene. Les mer om kriminalitet i New York på denne siden.

Harlem - Anbefalte lenker

VurtualTourist.com - Omfattende guide der folk selv skriver innholdet.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy