Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Manhattan - New York

Manhattan utsiktDet meste av Manhattan er formet som et rutenett. Det er vanlig å si at Manhattan går fra nord til sør - fakta er at halvøya går fra nordøst til sørvest - og at gatene, streets, går fra øst til vest, mens avenyene, avenues, går fra nord til sør. Dette gjør at det er relativt enkelt å finne fram. Gatene, streets, er nummererte (utenom downtown Manhattan), og numrene øker jo høyere nord du kommer.

De fleste avenyene er nummererte fra øst til vest, dvs at First Avenue ligger øst for Second Avenue etc. Dette gjelder helt opp til 59. gate. Husnummereringen i avenyene begynner i sør-enden av avenyen og øker mot nord. Ovenfor Washington Square deler Fifth Avenue Manhattan inn i øst og vest.

Dersom du ser på forskjellige kart over Manhanttan vil du raskt merke at det ikke finnes noen felles forståelse for hvilke nabolag som er verd å ta med. Noen kart tar med veldig små nabolag, som NoHo og NoLita, og noen bruker forskjellige navn på samme område.

Nabolag på Manhattan

Battery Park

Chelsea

Chinatown

Financial District

Greenwich Village

Harlem

Little Italy

Lower East Side

Midtown

Soho

Tribeca

Upper East Side

Upper West Side

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy