Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

City Pass - New York

Turistkort: City Pass

citypassDette er et kort som er tilpasset turister som ønsker å få med seg mange av byens severdigheter i løpet av noen få dager, og samtidig spare litt penger. Besøker du alle severdighetene vil du spare halvparten av det du ellers måtte betale, så dette kan være en smart ting å anskaffe seg.

Følgende severdigheter dekkes:

  • American Museum of Natural History
  • Guggenheim Museum
  • The Museum of Modern Art
  • Circle Line Sightseeing Cruises
  • Empire State Building Observatory
  • The Metropolitan Museum of Art

Kortet gjelder i 9 dager, og koster ca 65 dollar for voksne og 49 dollar for barn.

Kjøp kortet på www.citypass.com.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy