Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Været - New York

New York SnowSelv om byen ligger på omtrent samme breddegrader som mye varmere europeiske byer som Napoli og Madrid, har New York et fuktig kontinentalt klima, noe som først og fremst skyldes kald luft som strømmer fra innlandet i USA.

Vintrene er kalde, men beliggenheten ved kysten gjør at det er litt varmere her enn i innlandet. Dette gjør at det ikke falles så mye snø her.

Våren og høsten er varierende, og det kan være varmt, kald, fuktig og mye regn.

Sommeren er vanligvis varm og funktig, med temperaturer over 30 grader Celsius.

Temperaturer

Været i New York - Anbefalte lenker

Weather Underground

EuroMeteo.com

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy