Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Tipsing - New York

Restaurants: typically, double the tax (Tax is about 8%...so tip is about 16-20%)
-VirtualTourist

Husk å gi nok tipsTips/drikkepenger på minst 15 prosent av regningen forventes i alle restauranter med bordservering i byen, men de fleste newyorkere tipser nærmere 20 prosent, og ofte mye mer. For normal service er det enkleste å doble "tax"-summen på regningen - da får du ca 17 % tips, og så runder du opp til nærmeste dollar på regningen. Dersom servicen er dårlig kan du tipse mindre, men mer at spesielt i turistområdene vil kelneren ofte konfrontere deg med dette, og forlange sine 15 prosent.

Servitører lønnes vanligvis lavere enn minimumslønnen, basert på antakelsen om at tipsen vil jevne ut forskjellen, så pass på å gi minst 15 prosent tips, bortsett fra situasjoner der servicen er helt uakseptabel. Mange restauranter i turistområdene inkluderer et servicegebyr ("service charge") på 15 prosent eller 18 prosent. Så sjekk regningen grundig før du betaler. Dersom servicegebyret er inkludert trenger du ikke å gi tips.

Tips / drinks / drikkepenker - Lenker

Tipping - VirtualTourist

"I don't tip" - Parodi på Tarantino, YouTube-video

WaiterRant

What do you tip a rich waiter? - NYMag.com

Tips and tipping - Artikkelsamling fra New York Times

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy