Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Begivenheter - New York

Tribeca ArtFestivaler og parader

Så å si hver eneste uke er det en eller annen spesiell begivenhet som finner sted i New York. I løpet av et år er det rundt 50 offisielt anerkjente tog og parader, og mer enn 400 "street fairs". Nyttårsfeiringen på Times Square er verdenskjent, mens det 8 km lange nattløpet i Central Park er mindre kjent. 5. januar vandrer tusenvis av barn opp Fifth Avenue, i en kavalkade av sauer, kameler og esler, i Three Kings-paraden. I samme gate feires St Patrick's Day den 17. mars, en tradisjon som har blitt holdt ved like hvert eneste år i over 200 år.

I mai avholdes Tribeca Film Festival, der Robert de Niro har vært en foregangsmann. I midten av juni bør du besøke Fifth Avenue mellom 44. og 86. gate, og få med deg salsamusikk og dans under Puerto Rican Day-paraden. JVC Jazz Festival avholdes også i juni, det samme gjør Mermaid-paraden, der noen av byens mest glamorøse innbyggere gjør Coney Island om til et hav av konfetti i den siste helgen i måneden.

På den amerikanske uavhengighetsdagen (Independence Day) den 4. juli sponser Macy's fyrverkeriet ved East River, noe innbyggerne vet å sette pris på. Byens afroamerikanere feirer Harlem Week i august, og på Labor Day (arbeidernes dag) deltar mer enn en million mennesker i West Indian American Day Carnival Parade i Brooklyn, som er den største feiringen i byen etter antall deltakere. New York Film Festival avholdes også i september. Få også med deg Halloween-paraden den 31. oktober på Sixth Avenuye i West Village. Macy's Thanksgiving Parade i november er alltid populær, og er du i byen bør du også få med deg tenningen av juletreet den påfølgende tirsdag under Rockefeller Center Christmas Tree Lightning.

Tags: Nyttårsfeiring, Times Square, Three Kings, St Patrick's Day, Tribeca Film Festivalk, Puerto Rican Day, JVC Jazz Festival, Mermaid Parade, Independence Day, Harlem Week, Labor Day, West Indian American Day Carnival, New York Film Festival, Rockefeller Center Christmas Tree Lightning.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy