Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Shopping - New York

macysPå grunn av lav dollarkurs - 1 dollar er for tiden bare litt over 5 kroner - får du veldig myte for pengene i USA for tiden. Og drar du litt ut av Manhattan kan du gjøre store penger på kjøp av klær og andre ting. Elektroniske duppedingser får du gjerne til halve prisen av her hjemme.

Du vil finne mye stilige moteklær, vintage- og second hand-klær i byen, og spesielt nabolagene rundt nedre del av Manhattan har mye å by på. Besøk Bowery og Canal Street, og regn med å svi av litt dollars her.

De fjongeste designersjappene ligger som vanlig i hovedgaten, og i New York er dette Broadway. Spaser oppover gjennom SoHo, og du vil finne mange av de mest kjente merkebutikkene.

Bloomingdale's og Macy's er noen av byens mest kjente butikker.

Shopping-tips for New York

NB: Disse tipsene ble hentet fra en norsk epostliste som ble sendt rundt mellom venner som ville tipse hverandre om shopping i NYC.

Tre steder som er outlets-butikker hvor du kan gjøre kupp; masse kjente merker fra Dolce & Gabbana til DKNY som selges ut til en mye lavere pris enn hva de gjør i sine egne butikker... Masse stativer som krever tålmodighet.

1) Century 21

http://www.c21stores.com/nyc.html
Cortlandt Street, ved Ground Zero.
Masse klær, vesker og sko til alle, fire etasjer.

2) Loehmanns

http://www.loehmanns.com/who/
7th Ave. & 16th St.

De har spesielt mange kjoler, så hvis du skal på ball eller bryllup kan du gjøre kupp her. Ellers samme opplegg som C21.

3) Filene´s Basement

Union Square i 14. gate, mot 5. Av.
Masse klær, vesker og sko til alle, to etasjer.

Ellers er det mange bra butikker på West Broadway – i SoHo.


NikeTown

NikeTown ligger øverst på 5th avenue (57 gate?) – inn sidegate på høyre side

Armani Xchange

Armani Xchange ligger på høyre side i 5th avenue (rundt 50 gate ca). Ikke så dyrt – stilige klær!

Tiffany's

Tiffany´s ligger på 5th avenue på høyre side nesten helt oppe ved Central Park. Verdt å ta en tur innom. Hvis du ikke har råd til diamantene i 1. etg – kan du ta en tur i 4 etg og kikke på utvalget i sterling silver:)

New York Yankees

New York Yankees-butikken ligger på 5th avenue på høyre hånd – ca 35 – 38 gate et sted…

Urban Outfitters

628 Broadway (btwn Bleeker and Houston)
162 2nd Ave. (btwn 10th and 11th Street)
14. gt. og 7th (noen kvartaler nedenfor Loehmanns)
Her har de alt fra kule klær og duppeditter man egentlig ikke trenger...

Canal Jean Co

http://www.canaljean.com/
718 Broadway (omtrent 8. gate, v/ Spring og Broom)
Både nye og brukte klær. Nye Levis til 30 dollar!

Hårprodukter

Redken har utslag på 565 5. Av, ved 46th gate, tror jeg (ligger på høyre side på et hjørne når du går uptown). 1 liter shampo $ 20. Billig-billig.

Eve Beauty Salon, 450 Broadway (rett ved Canal Street), har mange forskjellige merker av hårprodukter (Tigi, KMS osv) – billig-billig!

Sko

Skobutikker overalt, men det ligger spesielt mange i 34. Gate/5 ave. (v/Empire State B.).

Duane Reade

Duane Reade er stedet hvor de har alt fra tannkrem til den billigste M&M´n (kjøp her fremfor i taxfree´n).

Woodbury - outletlandsby

1 time med buss utenfor Manhattan, ligger Woodbury, som er en egen outlet-landsby. Spesielt interesserte kan dra dit, sjekk på web, går egen buss fra Manhattan.

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy