Bestill hotell i New York her (hotell.com) !! eller bestill fly her (Travellink.no:)

Din guide til New York City

Din guide til byen som aldri sover: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Severdigheter - New York

NYC turistbussNår det kommer til severdigheter, så står New York i en klasse for seg selv. Nesten ingen andre byer i verden kan skilte med så mange verdensberømte bygninger, museum og nabolag som NYC.

Vi har ikke som mål å gi deg noen fullstendig oversikt over alt som er å se i denne byen, men vi har plukket ut de mest kjente stedene, så får du avgjøre selv hvor mye du har tid til å få med deg. ¨

Dersom du vil se attraksjonene som ekte turist, kan Grey Lines turistbusser være tingen for deg. Turen koster rundt 500 kroner.

Ikke glem at stemningen i gatene er en "severdighet" i seg selv!

Severdigheter / Sightseeing

Her er severdighetene du bør få med deg på New York-turen:

Central Park

Chrysler Building

Ellis Island

Empire State Building (mye køer – roligere på kveldstid)

Flat Iron Building

Frihetsgudinnen

Museum of Modern Art

Museum of Natural History

Radio City Music Hall

Rockefeller Center

St. Patrick-katetralen

Strawberry Fields

Subwayen

Trump Tower

Wall Street

Yankee Stadium

I tillegg bør du få med deg disse:

Guggenheim

Metropolian

Ground Zero

Broklyn Bridge 

Finn et perfekt hotell i New York

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:

Finn hotell

Det er ikke alltid slik at det blir dyrere å bestille hotell dersom du er sent ute! Hotels.com er en av verdens største tilbydere av hoteller. Det å handle på Internett skal aldri innbære risiko. Hotels.com har derfor tatt alle forholdsregler for at du trygt kan handle hos dem. Søk og bestill her:Fly til New York? Sjekk ut www.travellink.no

Hos travellink kan du virkelig gjøre et kupp. Her søkes det etter den laveste prisen blant over 500 flyselskap. og du kan ofte finne svært billige flybilletter. Besøk sidene til travellink og se selv:

Klikk her for å gå til www.travellink.no

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy